100. Giro d'Italia - Tappa 7 - 12 Mayıs Cuma 2017 - Castrovillari/Albarobello (224 km)

Tanıtım
Klasik bir transfer etabı, toplu sprinte gidecek gibi.

Dağların eteklerinden mimarisi ile ünlü Alberobello'ya gidiyoruz.

Sprint trenlerinin oluşmasını önleyecek dönüşler var. 

Özet - Özet Videosu

204 kilometre süren Giuseppe Fonzi (Wilier Trestina) ve Dimitri Kozonchuk (Gazprom-Rusvelo) kaçışı 20 kilometre kala peloton tarafından yutuldu. İlk 200 kilometre boyunca hiçbir hareket olmadı. Pelotonun ülkenin iki farklı bölgesi arasında uzun yollar aldığı bu tarz transfer etaplarının standardında bile çok sıkıcı bir etap oldu. Bisiklet medyasında bunun nedeni olarak genel klasmanı hedefleyen çok fazla takım olması ve bu takımların domestiklerini korumak istemesi gösterildi.

4 kilometre kala Cannondale'den Sloven Kristijan Koren ilk gün Postelberger'in atağı gibi bir atak denedi ama 500 metreden fazla sürmedi bu atak.

Sam Bennet, Gaviria ve Ewan son düzlüğe birer öncü takım arkadaşı ile girdiler. Greipel tek başına savaştı. Fotofiniş ile belirlenen etabı Ewan aldı sonunda. 

Klasmanlar


Turistik

Çıkış noktası Castrovillari Calabria dağlarının eteklerinde küçük bir kasaba. Bölgeye özel yemekler namına birşey bulamadım. Giro'nun websitesinde de bölgede evinde misafir ağırlayan bir hanımefendinin menüsü var. Cesarine gittiğiniz İtalyan şehirlerinde ev yemeklerini evlerinde yapan İtalyan ev sahiplerini bulabileceğiniz bir web sitesi.



Comments

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem